El 12 de maig, assemblea general de socis de FECETC

26/04/2021

Cartell de l'assemblea 2021

Com cada any per aquestes dates, arriba el moment de fer balanç de l’any anterior, en aquesta ocasió un excepcional exercici 2020, per la qual cosa convoquem Assemblea General Ordinària de la Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya (FECETC), dimecres dia 12 de maig de 2021 a les 11:00h en primera convocatòria i a les 11:30h en segona convocatòria, amb el següent Ordre del dia:

1) Lectura i aprovació, si procedeix, de l’acta anterior.

2) Anàlisi i aprovació, si procedeix, de la Memòria d’Activitats realitzades durant 2020.

3) Anàlisi i aprovació, si procedeix, dels Comptes Anuals del exercici 2020.

4) Presentació  i aprovació, si procedeix, del Pla d’Activitats i pressupost per 2021.

5) Precs i preguntes.

Per motius de confinament per Covid19, se celebrarà telemàticament, per la qual cosa agrairem que els socis faciliteu a fecetc@fecetc.org les persones del CET que podran participar-hi i l’adreça de correu electrònic on hem d’enviar l’enllaç per a la videoconferència via Zoom.

NOTÍCIES

CERCAR TEMES

Altres notícies de la FECETC