El butlletí de març de FECETC, a punt i renovat

31/03/2021

A punt de tancar mes, i amb ganes de descansar per Setmana Santa, us convidem a llegir el nostre darrer butlletí, el de març 2021, un butlletí renovat i en el qual us expliquem, entre altres coses, el pla de transformació digital de la federació, els punts més destacats de l’últim informe InfoCET  sobre la situació dels Centres Especials de Treball a Catalunya o els webinars que estem acabant d’enllestir pel mes d’abril dins les activitats del Club de Feina de FECETC i la fundació CIES.

Us parlem així mateix de la darrera tramesa de mascaretes per lluitar contra la COVID19 i dels ajuts per a pimes i autònoms aprovats recentment pel Govern Central.

Confiem que tots aquests continguts siguin útils i interessants, insistim a demanar-vos que seguiu totes les recomanacions sanitàries i de seguretat davant la pandèmia i aprofitem, finalment, per desitjar-vos una Bona Pasqua!

Butlletí de març de 2021

NOTÍCIES

CERCAR TEMES

Altres notícies de la FECETC