Alta participació al primer webinar del Club de Feina ‘Sí, i millor’

18/03/2021

Moment de la sessió

La participació i el dinamisme van ser la principal característica del primer webinar del projecte del Club de Feina ‘Sí, i Millor”, celebrat ahir, i organitzat per la nostra federació i la fundació CIES, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa.

Aquest primer webinar abordava les conseqüències de la crisi COVID en el mercat laboral. La valoració és positiva, ja que en el moment de màxim seguiment es van registrar 40 persones, entre participants de projectes d’inclusió i professionals de la intermediació laboral, “amb molta interacció entre les persones participants”, segons explica el responsable d’inclusió laboral de FECETC, Jordi Pèlach.

Els intermediadors laborals d’Acció Contra la Fam Iolanda Gómez, Mariluz González i Alberto Sierra havien preparat una sessió dinàmica i participativa, on els/les participants van poder comentar els seus casos concrets i posar en comú les dificultats de cada cas. Alhora van rebre  informació molt valuosa sobre la situació del mercat de treball actualment”, partint de la realitat de les dades, però també transmetent confiança i donant idees per a continuar lluitant pels objectius laborals i personals”, explica Jordi Pèlach.

Si esteu interessats a rebre informació sobre els propers webinars, contacteu amb Jordi Pèlach a laboral@fecetc.org

NOTÍCIES

CERCAR TEMES

Altres notícies de la FECETC