Nova tramesa de 6.000 mascaretes per als treballadors dels CET associats

08/03/2021

Jordi Pèlach ha recollit les mascaretes

El responsable d’Inclusió Laboral, Jordi Pèlach, va recollir dilluns 8 les mascaretes

El Ministeri de Sanitat, a través del COCARMI i de la delegació del Govern central a Catalunya, ha facilitat a la FECETC 6.000 mascaretes higièniques per repartir entre els CET associats que més les necessitin i fins acabar existències. Els CET interessats han demanat entre 100 i 400 unitats i en poques hores han quedat totes reservades

Lloc d’entrega: FECETC c/ Pere i Vergés, 1, planta 11 despatx 14. 08020 Barcelona.

⚠ Atenció: per protocol de COVID19 l’entrega es farà a la planta 11 despatx 14, però abans s’haurà de passar per la planta 6 de l’edifici i dir de quina entitat veniu; s’avisarà la FECETC  i us anirem a recollir.  Preguntar per: Jordi Pèlach o Neus Fornés

▶ El dia de recollida serà divendres 12 de març, entre les 10 i les 13 hores 

Aquesta és la sisena tramesa de mascaretes higièniques per als CET que arriben a FECETC procedents del Ministeri de Sanitat a través del COCARMI des del passat mes de maig. En total, han arribat 58.500 mascaretes per als treballadors del CET associats.

NOTÍCIES

CERCAR TEMES

Altres notícies de la FECETC