Ja podeu llegir el butlletí de febrer, amb tota l’actualitat de la federació

01/03/2021

Benvolguts associats; a punt de tancar el mes més curt de l’any, ja tenim a punt un nou butlletí. En aquesta ocasió es fa ressò, entre altres coses, de la preocupació dels CET i de la federació per la salut dels nostres treballadors i per saber en quin moment seran vacunats, motiu pel qual s’ha adreçat als departaments de Salut i de Treball de la Generalitat.

Parlem així mateix del nostre desig de participar en les propostes per a l’estratègia espanyola per l’ocupació 2021-2024, del curs de neteja en format semipresencial que ha començat dins del programa SIOAS i de l’organització d’un interessant cicle de webinars al Club de Feina Sí, i millor, de FECETC.

 

Butlletí de febrer 2021

NOTÍCIES

CERCAR TEMES

Altres notícies de la FECETC