El 17 de març, primer webinar del Club de Feina ‘Sí, i millor’, de FECETC

01/03/2021

Tot a punt (o gairebé) perquè arrenquin Els webinars del Club de Feina ‘Sí, i millor’, de FECETC, un cicle de sessions formatives online adreçades especialment a les 40 persones amb discapacitat participants en el projecte però també obertes a altres persones interessades en els diferents temes que s’hi abordaran. L’objectiu dels webinars és informar i formar sobre diferents aspectes relacionats amb el món laboral i com preparar-se per accedir-hi; van des dels sectors en creixement i que estan necessitant més personal fins a la preparació d’una entrevista de feina i les competències que cal adquirir per accedir i mantenir-se al món laboral.

El primer serà el 17 de març, a les 12 hores, i anirà a càrrec de Mariluz González, Iolanda Gómez i Alberto Sierra,, intermediadors/res laborals d’Acció Contra la Fam, que parlaran de ‘Mercat laboral en temps de coronavirus’.

També es preveu una sessió sobre la pràctica del mindfulness en temps de teletreball, una altra sobre com la COVID19 està afectant el mercat de treball i una xerrada motivacional d’una professional de recursos humans que ha triomfat malgrat tenir un trastorn de salut mental. Mentrestant, el projecte Club de Feina, que compta amb el suport de l’ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, i de la fundació CIES, continua organitzant sessions de grup amb totes les mesures de prevenció de COVID, així com les assessories individuals i les accions d’inserció de participants a les empreses.

Si necessiteu más informació o desitgeu inscriure-us, adreceu-vos a laboral@fecetc.org

NOTÍCIES

CERCAR TEMES

Altres notícies de la FECETC