Comença un curs semipresencial de neteja dins del programa SIOAS

19/02/2021

Un total de sis persones amb discapacitat i/o trastorn mental participants de programes d’inclusió laboral de la FECETC, van començar el 8 de febrer un curs semipresencial de formació en neteja de superfícies i mobiliari d’edificis  dins el programa SIOAS (Serveis integrals d’orientació, acompanyament i suport a la inserció de les persones amb discapacitat o trastorns de la salut mental)

El curs es fa, d’una banda, a través del campus virtual del centre de  formació Sinèrgia T&T, i d’una altra, un dia per setmana, en un espai físic habilitat  al centre de formació de Sinèrgia, amb diferents tipus de superfícies per fer proves dels productes, tècniques i maquinària.

A més, s’organitzen videotrucades de grup i una formadora de Sinèrgia està a disposició dels alumnes per aclarir tots els dubtes que puguin tenir durant l’itinerari formatiu, tot proposant nous exercicis per a aquells que vagin més avançats. El curs, d’unes 130 hores, inclou a l’abril un període de pràctiques en empreses, amb elevades possibilitats d’ocupar-se en acabar.

El campus virtual de Sinergia disposa de fòrum, xat, bústia de professorat i biblioteca virtual amb recursos multimèdia. Permet seguir el temari de manera senzilla i dinàmica des de qualsevol dispositiu (PC, Tablet o Smartphone), en qualsevol moment, i gaudint del seguiment i dinamització del professorat. Tot plegat és, a més, una forma d’afavorir la inclusió digital dels  participants en familiaritzar-se amb aquestes tecnologies tan esteses avui dia. Un altre avantatge de la metodologia online és que permet una major flexibilitat horària i que s’inscriguin persones que en condicions normals no haurien pogut per raons de conciliació, mobilitat o distàncies.

El curs és impartit per professionals amb experiència en el sector, coordinat des de Sinèrgia i amb un seguiment de prop i participació activa de FECETC perquè els participants en puguin treure un màxim profit.

(Imatgen d’Anton Uniqueton per a Pexels)

NOTÍCIES

CERCAR TEMES

Altres notícies de la FECETC