CIRCULAR. Pròrroga dels ERTO fins el 31 de maig: tots els detalls

01/02/2021

El Govern, la patronal i els sindicats van arribar al gener al consens per renovar els ERTO des de l’1 de febrer i fins el 31 de maig, en condicions similars a les existents fins ara. Aquesta renovació, juntament amb altres mesures, han quedat recollides al Reial Decret Llei 2/2021, de 26 de gener, de reforç i consolidació de mesures socials en defensa de l’ocupació.

Per informar-vos amb detall d’aquesta nova pròrroga, dels diferents ERTO a què es poden acollir les empreses, del procés de tramitació i d’altres mesures recollides a la norma que poden ser d’interès per a les empreses, el nostre assessor Alejandro Jover, del Bufete Jurídico Jover, ha preparat una completa circular informativa, que podeu consultar en l’enllaç

Circular sobre la prórroga dels ERTO fins el 31 de maig (Alejandro Jover, Bufete Jurídico Jover)

NOTÍCIES

CERCAR TEMES

Altres notícies de la FECETC