Productes i serveis dels CET per fer front a la COVID19

29/01/2021

Com ja hem explicat a diversos butlletins, l’emergència sanitària va posar en valor la gran tasca de molts treballadors de CET associats, i que durant l’estat d’alarma van ser considerades essencials. Però ha estat, a més, un revulsiu per demostrar la capacitat d’adaptació i d’innovació de moltes empreses, que han sabut reconvertir-se i, fent de la necessitat virtut, han llançat nous productes i/o serveis, o bé els han transformat, per poder respondre a les noves necessitats derivades de la pandèmia.

Per això, us facilitem enllaços a aquests nous productes i serveis perquè els tingueu en compte si els necessiteu. I si el vostre CET té productes o serveis que poden enriquir la llista, feu-nos ho saber a fecetc@fecetc.org, els afegirem al llistat i en farem difusió. Si ens podem ajudar i donar negoci a altres CET, farem més forta la xarxa. (cliqueu sobre els noms dels productes en negreta)

 

– Botiquín Sans (mascaretes, pantalles, gels guants)
Mampares de protecció de Multicopy Grafic
– Mascaretes de roba de Minusval
– Mascaretes de roba d’Estel Tapia
– Serveis de desinfecció d’Emiser Facility Services

NOTÍCIES

CERCAR TEMES

Altres notícies de la FECETC