En una entrevista al Diari de la Discapacitat, el president de la nostra federació, Josep Roset, explica el paper de referència que està tenint la federació com a suport als CET durant la pandèmia.

Josep Roset fa balanç del 2020, explica cóm la FECETC ha donat suport alshttps://diarideladiscapacitat.cat/josep-roset-president-de-la-fecetc-estem-treballant-per-construir-el-cet-del-futur/ centres especials de treball i als treballadors, cóm la federació ha hagut de fer el salt cap a la digitalització i cóm està fent front a les “velles” reivindicacions del col·lectiu, com les relacionades amb la negociació del Salari Mínim Interprofessional (SMI).

Parla així mateix de la tasca al capdavant del grup d’inclusió laboral de la Taula pel Pacte sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat a Catalunya i explica com ha de ser el Centre Especial de Treball, (CET) del futur en aquest món tan complex i competitiu.