Dimecres 20 de gener van començar les activitats de grup presencials del projecte Club de la Feina ‘Sí i Millor’ de FECETC. Aquestes activitats han estat possible gràcies gràcies al conveni de col·laboració amb el Punt Òmnia del barri de La Pau, i seguint totes les recomanacions sanitàries pel que fa a aforament.

D’aquesta manera, es consolida i es continua avançant en aquest projecte, que va arrencar el 2 de novembre passat i que compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, i de la Fundació CIES.

El projecte contempla actuacions individuals i grupals en format mixt, presencials i telemàtiques i a finals de gener ja compta amb les 40 persones participants contemplades d’inici, totes elles amb discapacitat reconeguda.

Intermediació i inclusió

Al llarg del mes de gener s’han intensificat les accions d’intermediació, el que ha comportat gestionar directament una desena d’ofertes de feina, la majoria d’elles a l’empresa ordinària, aconseguides gràcies a les accions de l’àrea de gerència i prospecció de la FECETC, i al suport tècnic de la Fundació CIES.

Com a resultat, tres persones participants en el projecte ja han aconseguit inserir-se en el mercat ordinari, el que representa tot un èxit donades les circumstàncies actuals de crisi i pandèmia

El projecte continua creixent, amb la propera convocatòria de webinars formatius orientats a persones amb discapacitat i a empreses i organismes públics, gràcies al salt digital que ha efectuat la FECETC al llarg  passat 2020 i que s’intensificarà durant aquest 2021.

Jordi Pèlach Fontané. Responsable de l’Àrea d’Inclusió Laboral / 618 07 52 59