Nova tramesa de mascaretes entre els CET associats (ja estan totes reservades)

11/01/2021

El responsable d'inclusió laboral, Jordi Pèlach, va recollir les mascaretes

(En poc menys de dues hores han quedat totes reservades) !!!

El Ministeri de Sanitat, a través del COCARMI i de la delegació del Govern central a Catalunya, ha facilitat a la FECETC 6.000 mascaretes higièniques per repartir entre els CET associats que més les necessitin i fins acabar existències. Si no han rebut el nostre missatge de crreu electrònic, els CET interessats han de contactar el més aviat possible amb fecetc@fecetc.org (data límit el 15 de gener) demanant un nombre entre 100 i 400 unitats i posant el nom de la persona que passarà a recollir-les i quin dia i hora anirà.

?Lloc d’entrega: FECETC c/ Pere i Vergés, 1, planta 11 despatx 14. 08020 Barcelona.

⚠ Atenció: per protocol de COVID19 l’entrega es farà a la planta 11 despatx 14, però abans s’haurà de passar per la planta 6 de l’edifici i dir de quina entitat veniu; s’avisarà la FECETC  i us anirem a recollir.  Preguntar per: Jordi Pèlach o Neus Fornés

▶ El dia de recollida serà dimecres 15 de gener, entre les 10 i les 13 hores 

Aquesta és la cinquena tramesa de mascaretes higièniques per als CET que arriben a FECETC procedents del Ministeri de Sanitat a través del COCARMI. En les quatre  anteriors hem distribuït 46.500 unitats

NOTÍCIES

CERCAR TEMES

Altres notícies de la FECETC