Quarta tramesa de mascaretes als Centres Especials de Treball de FECETC

02/12/2020

El Ministeri de Sanitat a través del Cocarmi ha facilitat a la FECETC 8.000 mascaretes higièniques per repartir entre els CET associats que més les necessitin i fins acabar existències. Si  no han rebut el nostre missatge de crreu electrònic, els CET interessats han de contactar el més aviat possible amb fecetc@fecetc.org (data límit el 9 de desembre)  demanant un nombre entre 100 i 500 unitats i posant el nom de la persona que passarà a recollir-les i quin dia i hora anirà.

?Lloc d’entrega: FECETC c/ Pere i Vergés, 1, planta 11 despatx 14. 08020 Barcelona.

⚠ Atenció: per protocol de COVID19 l’entrega es farà a la planta 11 despatx 14, però abans s’haurà de passar per la planta 6 de l’edifici i dir de quina entitat veniu; s’avisarà la FECETC  i us anirem a recollir.  Preguntar per: Jordi Pèlach o Neus Fornés

▶ Els dies de recollida seran dijous 10 i divendres 11, entre les 10 i les 13 hores 

Aquesta és la quarta tramesa de mascaretes higièniques per als CET que arriben a FECETC procedents del Ministeri de Sanitat a través del COCARMI. En les tres anteriors hem distribuït 38.500 unitats

NOTÍCIES

CERCAR TEMES

Altres notícies de la FECETC