Arrenca el “Club de la feina Sí, i Millor”, de FECETC, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona

01/12/2020

El dos de novembre arrencà el ‘Club de la feina Sí, i millor’, un projecte que compta amb la col·laboració de l’ajuntament de Barcelona i que va ser valorat positivament a l’última convocatòria de “Impulsem el que fas”. Aquest espai tindrà voluntat aglutinadora i apoderadora, i un format ampliat, ja que a banda de ser espai de trobada, d’accés gratuït a la xarxa, proporcionar informació, treballar eines i canals de recerca, i acompanyar a la recerca de feina, també comptarà amb un cicle de webinars dissenyat per afavorir l’acostament entre el món de l’empresa i les persones amb discapacitat, en col·laboració amb la Fundació CIES.

El projecte amplia les activitats de prospecció i sensibilització a empreses, pròpies de la metodologia de la  Fira ‘Sí, i Millor’, amb l’objectiu de potenciar aquestes bones pràctiques, i captar ofertes de feina del mercat ordinari per a les persones inscrites. Per afavorir la conciliació i la participació de tothom qui hi estigui interessat, al Club tenen un gran pes de les activitats i propostes online, que es divideixen en dos grans blocs: recerca de feina i activitats formatives, alineades sota la perspectiva de la necessitat de treballar per a la inclusió laboral de les persones amb discapacitat.

Al mateix temps, el projecte servirà per combatre la bretxa digital, ja que servirà com a estímul a la pràctica de competències digitals. En aquest sentit, compta amb la col·laboració de la Xarxa Omnia, que ofereix formació en aquest àmbit a les persones que tinguin mancances.

El projecte ha arrencat amb molt bona resposta, ja que ja compta amb més de 60 preinscripcions de persones interessades des del dia 2 de novembre. Totes aquestes persones rebran atenció personalitzada, per tal de valorar la idoneïtat de la seva participació; a més, rebran un pla de treball centrat en la millora d’ocupabilitat segons el perfil de cada persona.

NOTÍCIES

CERCAR TEMES

Altres notícies de la FECETC