Reunió del grup d’Inclusió Laboral de la Taula pel Pacte Nacional sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat

30/11/2020

Roset, a la darrera reunió de la Taula pel Pacte

Nou mesos després de la darrera reunió, el 25 de novembre es va reunir de nou, de forma virtual, el Grup 4 d’Inclusió Laboral, de la Taula pel Pacte Nacional sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat, grup encapçalat per la nostra federació com a entitat més representativa d’aquest àmbit.

En aquella darrera reunió s’havien presentat els reptes i mesures i quedaven pendents de lliurar les propostes d’accions concretes per poder compliment les mesures, fer una aproximació al pressupost i un calendari d’implementació.

En la reunió del dia 25 es va fer una valoració de la jornada divulgativa online celebrada a finals d’octubre i l’enquesta posterior i es va encoratjar les entitats a col·laborar i participar tot i saber les dificultats actuals de treballar en aquest projecte. Les entitats van sortir de la reunió amb “deures” per presentar abans de la reunió de 18 de desembre i, així, poder confeccionar una proposta d’accions consensuades per presentar a la Taula a la reunió prevista per a mitjans de gener, sempre que la preparació de les properes eleccions i el relleu al capdavant de la Secretaria d’Afers Socials i Famílies ho permetin.

En la imatge, Josep Roset, intervenint a la darrera reunió de la Taula pel Pacte

NOTÍCIES

CERCAR TEMES

Altres notícies de la FECETC