Arrenquem mes de novembre amb el Butlletí d’octubre 2020  en el qual la gran protagonista és la compareixença a la Comissió de Treball, Afers Socials i Famílies del Parlament de Catalunya. Va ser dimecres passat, 28 d’octubre. Aquell mateix dia vam participar  al col·loqui ‘Emprendimiento y empleo sostenible: la llave maestra de la inclusión’.

El balanç dels tres lliuraments de mascaretes i diverses novetats legals relacionades amb l’evolució de la pandèmia i que afecten el dia a dia dels centres especials de treball són altres informacions que trobareu en aquest nou butlletí.

A més, us informem de notícies d’alguns associats i de l’oferta de subscripció de la newsletter diari del Diari de la Discapacitat.

Aprofitem l’ocasió per convidar-vos que ens envieu a fecetc@fecetc.org les notícies dels vostres CETs, relacionades o no amb el coronavirus, i us convidem així mateix a seguir-nos, participar, compartir i donar-nos suport  a les xarxes socials.  

Un cop més, us recordem la importància d’extremar les mesures de prevenció i ser tots plegats responsables en la lluita contra el coronavirus.

Butlletí d’octubre 2020 de FECETC