Tot just estrenada la tardor, arriba el butlletí de setembre de FECETC en el qual la gran protagonista és la fira ‘Sí, i millor, Di-Capacitat i Talent’, que es vas celebrar del 21 al 23 de setembre dins el Saló de l’Ocupació de Fira de Barcelona i que vam tancar amb més d’un centenar d’entrevistes de treball concertades  i  més de 200 currículums pujats a la plataforma virtual del certamen.  Us fem un resum i un recull d’imatges d’alguns dels moments destacats.

Us expliquem, així mateix, la tercera tramesa de mascaretes per als Centres Especials de Treball procedents del Ministeri de Sanitat a través de la delegació del Govern i del COCARMI i quees distribuiran a partir del 5 d’octubre.

Algunes novetats legals, les notícies d’alguns associats i els premis de la revista Emprendedores són altres temes que podeu llegir en aquest butlletí.

Aprofitem l’ocasió per convidar-vos que ens envieu a fecetc@fecetc.org les notícies dels vostres CETs, relacionades o no amb el coronavirus, i us convidem així mateix a seguir-nos, participar, compartir i donar-nos suport  a les xarxes socials.

 

Butlletí de setembre de FECETC

Aquesta pàgina web pot usar cookies per recordar les teves dades d'inici de sessió i recopilar estadístiques per optimitzar la funcionalitat del lloc. Veure política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies