El Ministeri de Sanitat ha facilitat aquesta setmana a la FECETC, a través del Cocarmi, plataforma de la discapacitat de la qual formem part, 16.000 noves mascaretes higièniques per repartir entre els CET associats que més les necessitin i fins esgotar  existències.

Els CET interessats han de contactar el més aviat possible per correu electrònic a fecetc@fecetc.org (o respondre el missatge de correu electrònic rebut divendres 25 de setembre) com a molt tard el 2 d’octubre.

Poden demanar un nombre d’entre 100 i 500 unitats i indicar el nom de la persona que passarà a recollir-les i quin dia i hora anirà.

📍Lloc de recollida: FECETC c/ Pere i Vergés, 1. 08020 Barcelona. Atenció: per protocol de COVID19 l’entrega es farà a la porta de l’edifici Piramidón.  

Preguntar per: Jordi Pèlach o Alberto Vilariño

📅Els dies de recollida seran dilluns 5, dimarts 6 i dimecres 7 d’octubre

En horari de  matins de 10h a 13h

A principis de maig van arribar al COCARMI les 78.500 mascaretes de la primera tramesa de 500.000 que el Ministeri de Sanitat havia donat al CERMI perquè es distribuissin entre les persones amb discapacitat. Un cop a Catalunya es van distribuir a les diferents federacions del COCARMI i a la nostra federació li corresponien 7.500, que vam posar a disposició dels CET que les necessitaven. Cada CET podia demanar entre 50 i 300 i la distribució es va centralitzar en les instal·lacions del CET Anwar Protecció a l’Hospitalet de Llobregat, al qual agraïm la seva col·laboració. Es van distribuir totes de seguida, entre el 7 i el 18 de maig, i van arribar quan més falta feien. Posteriorment, al juny, es va fer una segona tramesa de mascaretes, en aquesta ocasió 15.000. que s’havien de recollir al CET Miton, a Abrera.

Aquesta pàgina web pot usar cookies per recordar les teves dades d'inici de sessió i recopilar estadístiques per optimitzar la funcionalitat del lloc. Veure política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies