El 8 de setembre, acompanya’ns a la Work Party de ‘Coses que importen’

21/07/2020

El proper 8 de setembre, i si las autoritats sanitàries ho permeten, la nostra federació col·labora, un any més, amb el Business with Social Value i Les Coses que importen, als jardines de l’hotel Joan Carles I. Serem a la “WorkParty” com a col·lectiu de plataformes.

Què es el “Coses que importen”? És una iniciativa d’Icaria Iniciatives Socials, que va pensar que havia arribat el moment de donar una volta al Business With Social Value.

L’objectiu: contribuir a reactivar l’economia, incorporant les actituds positives i els sentiments que hem pogut sentir, veure i viure durant els llargs dies del confinament per la COVID19, i que han estat un exemple del comportament individual i empresarial que tots desitjaríem que es quedés per sempre.

Per aquest motiu, estem tots convidats, sense cost, el 8 de setembre al jardí del Hotel Juan Carlos de Barcelona, a la “WorkParty” per trobar-nos empreses i entitats socials i sostenibles, amb l’objectiu de dona’ls-hi una empenta mitjançant l’increment de la seva activitat econòmica.

Més informació aquí

Inscripcions aquí

NOTÍCIES

CERCAR TEMES

Altres notícies de la FECETC