La taxa d’activitat de les persones amb discapacidad no arriba al 35 per cent, quan la taxa d’activitat de la persones sense discapacitat és del 77,62 per cent. Aquesta és una de les moltes dades del darrer Informe sobre el mercat de treball de les persones amb discapacitat del Servicio Público de Empleo (SEPE), fe amb dades del 2019.

L’informe apunta també que per setè any consecutiu la contractació de persones amb discapacidad ha tornat a mostrar un comportament positiu, encara que segueix sent inferior a la resta de la població.

D’altra banda, l’atur de les persones amb discapacitat ha estat el que més ha pujat en comparació a altres col·lectius, un 3,15 per cent.

Consulteu l’informe complet en l’enllaç

Informe sobre el mercat de treball de les persones amb discapacitat. 2019

Aquesta pàgina web pot usar cookies per recordar les teves dades d'inici de sessió i recopilar estadístiques per optimitzar la funcionalitat del lloc. Veure política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies