Fidel a la seva cita mensual, arriba un nou butlletí de FECETC, en el qual us expliquem, entre altres coses, la segona tramesa de mascaretes per als centres especials de treball procedents del Ministeri de Sanitat i que van arribar als seus destinataris a mitjans de mes.

Així mateix, fem balanç de la feina del Servei d’Intermediació Laboral durant la pandèmia, que es va intensificar, i informem de les darreres dades oficials sobre ocupació de les persones amb discapacitat a Espanya. Algunes novetats legals, les notícies d’alguns associats i l’entrevista que el programa Plusvàlua de Ràdio Estel va fer al president, Josep Roset, són altres temes que podeu llegir en aquest butlletí. El proper, al setembre.

 

Butlletí de FECETC de juny 2020

Aquesta pàgina web pot usar cookies per recordar les teves dades d'inici de sessió i recopilar estadístiques per optimitzar la funcionalitat del lloc. Veure política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies