Butlletí de maig 2020

30/05/2020

Portada del butlletí de maig

Benvolguts/des associats/des:

A punt de tancar el mes de maig, i amb la perspectiva d’avançar en la desescalada, ens plau fer-vos arribar un nou butlletí,  que comencem fent balanç de l’assemblea telemàtica que vam celebrar, per primer cop, el 20 de maig.

Informem així mateix, entre altres coses, del pla de digitalització de la federació, del primer curs online organitzat per la nostra Àrea Laboral, de la distribució de 7.500 mascaretes entre els nostres associats i de les dades sobre CET que han hagut de presentar ERTO arran de la pandèmia sanitària de la COVID-19.

A la secció de socis, compartim les notícies dels CET d’Intecserveis, fundació Nou Xamfrà, Grup Mifas, Mansol, i Triangle Catalunya Serveis Auxiliars.

Butlletí de maig 2020 de FECETC

NOTÍCIES

CERCAR TEMES

Altres notícies de la FECETC