La FECETC vol expressar el seu més sincer agraïment a l’equip organitzador,entitats col·laboradores, empreses expositores, proveïdores, mitjans de suport, visitants inscrits i totes aquelles persones que d’alguna o altra manera s’han vist afectades per l’ajornament de la fira ‘Sí, i millor, Di-Capacitat i Talent’.

La decisió es va prendre ahir per responsabalitat, per evitar contribuir a la propagació del coronavirus. Ja estem treballant en la recerca d’una nova data, que us farem saber en funció de la disponibilitat d’espais i de l’evolució del virus.

Lamentem totes les molèsties que aquest ajornament pugui haver causat.

 

Aquesta pàgina web pot usar cookies per recordar les teves dades d'inici de sessió i recopilar estadístiques per optimitzar la funcionalitat del lloc. Veure política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies