Ja podeu llegir el Butlletí de febrer 2020, que té, com a tema central, la celebració, els dies 11 i 12 de març, de la Fira Sí i millor, en la qual empreses responsables i compromeses oferiran feina i recolliran currículums de persones amb discapacitat amb ganes de treballar.

Us recordem, a menys de quinze dies que obri portes a les Drassanes Reials de Barcelona, que encara sou a temps de reservar el vostre estand contactant a  empresa@firasimillor.org.

Empreses de prestigi com Amazon, Grup Manpower, Quirón Salud, CapGemini o Everis ja han confirmat la seva presència, així com diversos centres especials de treball de la nostra federació. A més, empreses i visitants podran assistir a les diferents xerrades formatives i conferències inspiradores que hem organitzat juntament amb l’Asociación para el Progreso de la Dirección (APD), Barcelona Activa, Marc Buxaderas, Alonso&Co i Human Age Institute.

Butlletí de febrer 2020

 

 

Aquesta pàgina web pot usar cookies per recordar les teves dades d'inici de sessió i recopilar estadístiques per optimitzar la funcionalitat del lloc. Veure política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies