17 de febrer de 2020.- Els carrers de Barcelona llueixen durant quatre setmanes, entre el 14 de febrer i el 14 de març,  un total de 300 banderoles de promoció de la fira ‘Sí, i millor, Di-Capacitat i Talent’ que organitza  FECETC, amb el suport de l’ajuntament de Barcelona i l’assistència tècnica de l’Associació Inserta Empleo (grup ONCE).

La fira se celebra els dies 12 i 13 de març a les Drassanes Reials de Barcelona.

D’acord amb la previsió de l’ajuntament, les ubicacions on es poden veure les banderoles són les següents:

  • Trafalgar
  • Tamarit
  • Lepant, entre Av. Meridiana i Gran Via
  • Diputació, entre Pau Claris i Bailèn
  • Travessera de les Corts, entre Numància i Galileu
  • Balmes entre General Mitre i Pl. Kennedy

La fira Di-Capacitat i Talent, ‘Sí, i millor’, té l’objectiu de facilitar la inserció laboral de les persones amb discapacitat i, alhora, ajudar les empreses de més de 50 treballadors a complir amb l’obligació legal de reservar un 2 per cent de llocs de treball al col·lectiu. L’any passat van participar a la fira una trentena d’empreses (ISS, Bacardi, Carrefour, Nestlé i Kellogg’s van ser algunes d’elles), que van recollir 1.400 currículums, van fer  750 entrevistes als candidats i van conèixer en directe el seu talent i capacitats.

Aquesta pàgina web pot usar cookies per recordar les teves dades d'inici de sessió i recopilar estadístiques per optimitzar la funcionalitat del lloc. Veure política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies