Ja es pot consultar el Butlletí de gener 2020, en el qual us expliquem, entre altres temes, la segona reunió de la Taula pel Pacte Nacional sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat, la sessió informativa sobre el conveni col·lectiu dels CET, el compte enrere per a la fira Sí,i millor (encara sou a temps de eservar el vostre estand) i l’augment, fins a 950 euros, del Salari Mínim Interprofessional.

Aprofitem l’ocasió per recordar-vos que ens podeu enviar a fecetc@fecetc.org les notícies protagonitzades pels vostres CET i us convidem a seguir-nos, participar i donar-nos suport  a les xarxes socials.

Aquesta pàgina web pot usar cookies per recordar les teves dades d'inici de sessió i recopilar estadístiques per optimitzar la funcionalitat del lloc. Veure política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies