La sala Catalunya de l’Hotel d’Entitats La Pau acollirà el proper dimecres 22 de gener, una sessió informativa  a càrrec de l’advocat Alejandro Jover, de Bufete Jurídico Jover, que ens parlarà de l’aplicació, enguany, del  XV Convenio Colectivo General de Centros y Servicios a Personas con Discapacidad. La seva aplicació és resultat de la manca d’acord amb els sindicats a la Mesa negociadora del conveni de CETs a nivell autonòmic, la qual cosa va fer que no es pogués assolir cap consens n en el Tribunal Laboral de Catalunya.

Així, doncs, des de FECETC es recomana que hi hagi canvi de conveni l’1 de gener. Ara bé, això pot comportar dubtes pel que fa a les condicions que cada CET hagi pactat amb els seus treballadors i que puguin ser millors a les del conveni estatal, el qual, d’altra banda, supera els límits d’alguns apartats que s’estaven negociant.

La xerrada serà una bona oportunitat per aclarir tots els dubtes i problemes que aquest escenari pugui generar, així com una orientació a l’hora de prendre decisions.

Recordeu

Quan? Dimecres 22 de gener de 2020

A quina hora? 16:00 hores

On? Sala Catalunya. Hotel d’Entitats La Pau

C/ Pere Vergés, 1. Barcelona

Us agrairem que ens comuniqueu la vostra assistència per telèfon al 93 3134895 o escrivint-nos a fecetc@fecetc.org, abans del 22 de gener 2020.

Aquesta pàgina web pot usar cookies per recordar les teves dades d'inici de sessió i recopilar estadístiques per optimitzar la funcionalitat del lloc. Veure política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies