Abans d’agafar uns dies de descans, ens fa il·lusió fer-vos a mans el butlletí de desembre de FECETC, el darrer de l’any. En ell us informem d’un debat, i posterior presentació, d’un estudi sobre contractes reservats. Us parlem així mateix del Business With Social Value i d’un estudi del COCARMI i l’ajuntament de Barcelona sobre el cost “extra” de tenir una discapacitat. D’altra banda, us convidem a visitar la  Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària que del 20 al 31 de desembre se celebra a la plaça Catalunya i en la qual participen alguns CET de la nostra federació.

Aprofitem l’ocasió per desitjar-vos unes molt Bones Festes i un any 2020 ple de nous projectes i il·lusions

Com sempre, esperem que la lectura del butlletí us sigui profitosa i us convidem a seguir-nos també a través de les xarxes socials Twitter (@fecetc), Facebook (https://www.facebook.com/fecetc/) i  Linkedin (linkedin.com/company/fecetc

Aquesta pàgina web pot usar cookies per recordar les teves dades d'inici de sessió i recopilar estadístiques per optimitzar la funcionalitat del lloc. Veure política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies