Del 20 al 31 de desembre, la plaça de Catalunya és l’escenari de la cinquena edició de la Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària, organitzada pel Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Política Alimentària de l’Ajuntament de Barcelona. En aquesta fira es poden trobar activitats i prop de 60 projectes, entitats i empreses que proposen pràctiques concretes per mitigar l’emergència climàtica des de l’economia social i solidària (ESS) i el consum responsable, amb l’objectiu d’assolir una ciutat i un planeta habitables.

Entres els molts participants a la fira hi ha diversos Centres Especials de Treball, com ara Estel Tapia i l’Horta de Santa Clara, el projecte agrosocial del CET Mansol, que forma part de la Fundació Acollida i Esperança.

 

V Fira de Consum responsable