A punt de tancar novembre i de començar el cap de setmana, us convidem a llegir el Butlletí de la FECETC  en què us parlem de la darrera assemblea general extraordinària, de la celebració, de la fira Di-capacitat i talent, que tindrà lloc al març al Museu Marítim, i de la commemoració, el 25 de novembre, del Dia Internacional  de l’Eliminació de la Violència contra les Dones. Us informem així mateix del  Dia Internacional dels Drets de les Persones amb Discapacitat, que enguany vol fer una crida contra la solitud no desitjada.

 Podeu accedir al butlletí clicant AQUÍ

Com sempre, esperem que la lectura del butlletí us sigui profitosa i us convidem a seguir-nos també a través de les xarxes socials Twitter (@fecetc), Facebook (https://www.facebook.com/fecetc/) i  Linkedin (inkedin.com/company/fecetc)

Aquesta pàgina web pot usar cookies per recordar les teves dades d'inici de sessió i recopilar estadístiques per optimitzar la funcionalitat del lloc. Veure política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies