Els socis de FECETC estan convocats a la propera Assemblea General Extraordinària de la Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya (FECETC), a l’Hotel d’Entitats la Pau, seu de FECETC, al carrer Pere Vergés, 1, de Barcelona Planta 10 Sala Europa.

Serà el proper dilluns 25 de novembre de 2019: a les 15.30h. en primera convocatòria i a les 16:00h. en segona convocatòria.

Ordre del dia:

1)            Estat de situació de la negociació del Conveni col·lectiu de treball del sector de centres especials de treball de persones treballadores amb discapacitat físic i/o sensorial de Catalunya.

2)            Precs i preguntes.

Si us cal més informació podeu adreçar-vos a fecetc@fecetc.org

Aquesta pàgina web pot usar cookies per recordar les teves dades d'inici de sessió i recopilar estadístiques per optimitzar la funcionalitat del lloc. Veure política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies