La ministra de Treball, Migracions i Seguretat Social en funcions, Magdalena Valerio, va presidir ahir la  LXXVI Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals en la qual es va aprovar la distribució de 19,8 milions d’euros per finançar l’augment, de 50% al 55%, del Salari Mínim Interprofessional (SMI) de les subvencions destinades al manteniment de llocs de treball de persones amb discapacitat severa als centres especials de treball.

Aquestes subvencions vinculen la seva quantia a l’SMI en cada moment; per la qual cosa es veuen afectades per la pujada del salari mínim interprofessional a 900 euros per 2019. Aquesta aportació addicional, de caràcter extraordinari, s’ha aprovat únicament per 2019.

Més informació clicant en la Nota de premsa

Aquesta pàgina web pot usar cookies per recordar les teves dades d'inici de sessió i recopilar estadístiques per optimitzar la funcionalitat del lloc. Veure política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies