Ja tenim dates per a la propera edició de la Fira d’Ocupació per a persones amb discapacitat “Si, i millor”. Serà els dies 11 i 12 de març de 2020 a Barcelona, organitzada per la Federació de Centres Especials d’Ocupació de Catalunya (FECETC).

L’esdeveniment és una magnífica oportunitat per captar talent, donar compliment als objectius de inserció laboral de persones amb discapacitat de les empreses, i contribuir a la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Amb suport de Fundació ONCE / Insert i l’ajuntament de Barcelona

Més informació a www.firasimillor.org i empresa@firasimillor.org

Aquesta pàgina web pot usar cookies per recordar les teves dades d'inici de sessió i recopilar estadístiques per optimitzar la funcionalitat del lloc. Veure política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies