‘El futur del Treball i les Persones amb Discapacitat’: ens posem al dia amb la jornada anual de FECETC

Més d’un centenar de persones van assistir el 24 d’octubre, a Foment del Treball Nacional, a la ja tradicional jornada de FECETC, que duia per títol ‘El futur del treball i les persones amb discapacitat’ i durant la qual vam conèixer les propostes del Govern de la Generalitat en matèria d’ocupació de les persones amb discapacitat, l’agenda europea en aquest àmbit i l’experiència d’empreses com Microsoft España i Carrefour en insrrció del col·lectiu. A més, el monologuista i comunicador Marc Buxaderas va entrevistar la Sandra Timón, enginyera de software amb sordceguesa que treballa a Microsoft. La inauguració va comptar amb Ángeles Tejada, en nom de Foment del Treball Nacional, i amb el subdelegat del Govern a Catalunya, Carlos Prieto.

Si voleu llegir el resum de la jornada cliqueu en aquest ENLLAÇ

Aquesta pàgina web pot usar cookies per recordar les teves dades d'inici de sessió i recopilar estadístiques per optimitzar la funcionalitat del lloc. Veure política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies