Els socis de FECETC podran accedir i gaudir gratuïtament de les activitats de la trobada Business With Social Value 2019 que tindrà lloc el proper 17 de desembre al Palau de Congressos de Catalunya. El Business With Social Value, organitzat per Icaria Business Solutions, és un projecte pensat per crear espais i generar noves oportunitats de negoci amb valor social tot posant en contacte serveis i productes d’entitats socials  amb empreses mercantils amb l’objectiu final de contribuir a augmentar la cifra de negoci de les entitats socials.

En la seva setena edició, celebrada l’any passat, hi van participar 437 compradors i 118 “venedors socials”, es van organitzar una quarantena d’activitats econòmiques i es van agendar 600 entrevistes “face to face”. Precisament, els CET associats podran  participar en aquestes entrevistes cara a cara, així com en l’espai de promoció dels seus productes i serveis i en les altres activitats programades.

Per més informació podeu adreçar-vos a

Maria Jose Pujol Rojo: mjpujol@businesswithsocialvalue.org

Kika Sauquet :ksauquet@businesswithsocialvalue.org

Aquesta pàgina web pot usar cookies per recordar les teves dades d'inici de sessió i recopilar estadístiques per optimitzar la funcionalitat del lloc. Veure política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies