Amb la tardor que es fa esperar, us fem a mans el Butlletí de setembre 2019, en el qual us expliquem les darreres novetats relatives a la Jornada del 24 d’octubre titulada ‘El futur del Treball i les Persones amb Discapacitat’, que ha suscitat tant d’interès que ja hem omplert totes les places disponibles.

Us informem així mateix de l’acord amb l’organització del Business With Social Value, que us permetrà accedir gratuïtament a les seves activitats el 18 de desembre, de l’evolució dels salaris de les persones amb discapacitat,  encara lluny des del col·lectiu sense discapcitat, i de l’estudi sobre els efectes de la inserció de persones amb discapacitat en la reputació de les empreses, entre altres temes.

Com sempre, confiem que la seva lectura sigui interessant i útil

 

Aquesta pàgina web pot usar cookies per recordar les teves dades d'inici de sessió i recopilar estadístiques per optimitzar la funcionalitat del lloc. Veure política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies