La Inspecció de Treball va actuar l’any passat a 630 empreses catalanes i va obrir 55 expedients sancionadors  per incompliment de la llei que obliga les empreses a reservar un 2 per cent dels llocs de treball a persones amb discapacitat, segons explica un reportatge del programa ‘Valor Afegit’ de TV3 emès el 17 de setembre passat (minut 33 aproximadament)

Arran de la visita de la Inspecció de Treball moltes empreses van decidir contractar persones amb discapacitat, de manera que es van formalitzar 422 contractes el 2018. D’altres van optar per les mesures alternatives a la contractació de persones amb discapacitat, com ara contractar subministraments de béns o serveis amb Centres Especials de Treball (CET), la qual cosa es va traduir  en 100 milions d’euros en inversions en mesures alternatives.

Podeu veure el reportatge complet clicant AQUÍ

Aquesta pàgina web pot usar cookies per recordar les teves dades d'inici de sessió i recopilar estadístiques per optimitzar la funcionalitat del lloc. Veure política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies