Sabíeu que l’any passat es van fer a Catalunya 51.291 contractes a persones amb discapacitat, un 11,56 per cent més que l’any 2017? I que d’aquests 30.567 van ser per a homes i la resta per a dones? I que es van fer 5.769 contractes a menors de 25 anys, 24.351 a persones d’entre 25 i 44 anys i 21.171 a majors de 45 anys?

Aquestes són algunes d les moltes dades de l’Informe del Mercat de Treball de les Persones amb Discapacitat publicat pel Servei Público d’Ocupació (SEPE en les seves sigles en castellà) del Ministeri de Treball.

L’estudi, molt detallat, ens dona molta informació sobre els perfils dels demandants d’ocupació, el seu nivell d’estudis, els sectors en què són contractats, la situació per comunitat autònomes…i molt més

El podeu consultar clicant AQUÍ

Aquesta pàgina web pot usar cookies per recordar les teves dades d'inici de sessió i recopilar estadístiques per optimitzar la funcionalitat del lloc. Veure política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies