Demà dimecres 12 de juny serem al saló Biz Barcelona 2019 participant en la taula ‘Finançament per a empreses amb impacte social’, organitzada per CaixaBank.

La conferència anirà a càrrec del director de negoci de Micro Bank, Àngel Soto, i serà moderada per la gestora de negoci Elisabet Sauras. En el transcurs de la sessió tindrem ocasió d’explicar la nostra activitat i objectius i les diferències entre empreses socials i empreses amb impacte social indirecte. A la trobada, on participaran altres entitats socials com Trinijove i Formació i Treball, es parlarà així mateix de cóm es mesura aquest impacte social, de la importància de la sostenibilitat i de generar beneficis, així com de la seva relació amb els grups d’interès (skateholders), de les dificultats de consoliddar el creixement i del paper de les subvencions.

Des de MicroBank s’explicaran les característiques del préstec EaSI-Empresa Social i els requisits i formalitats que cal complir, alhora que es preguntarà als assitents quins avantatges valoren. En acabar s’obrirà un torn de precs i preguntes.

De tot això, i del suport que representa el conveni amb MicroBank, en parlarem

Quan? Dimecres 12 de juny, a partir de les 13 hores

On? al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.

Més informació i inscripcions a http://www.bizbarcelona.com/ca/ 
 

Codi gratuït-invitació  CA1ABFDB per a clients de CaixaBank. Registre
 

Aquesta pàgina web pot usar cookies per recordar les teves dades d'inici de sessió i recopilar estadístiques per optimitzar la funcionalitat del lloc. Veure política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies