La nostra federació ha elaborat la seva Memòria de Sostenibilitat del 2018. És el segon any consecutiu que fem una memòria d’aquest tipus, un reflex del nostre compromís amb valors com la transparència, l’excel·lència, la diversitat i l’ètica. Una mostra d’aquest compromís va ser, sens dubte, l’organització de la fira ‘Sí, i millor’, al març al Museu Marítim, per ajudar les persones amb discapacitat a trobar feina. Però també són mostra de compromís el programa SIOAS que gestionem, les jornades de formació i debat per als nostres socis, la participació activa al COCARMI i a Foment del Treball per fer visible i defensar la tasca de la federació….

Per més informació, cliqueu en aquest ENLLAÇ

Aquesta pàgina web pot usar cookies per recordar les teves dades d'inici de sessió i recopilar estadístiques per optimitzar la funcionalitat del lloc. Veure política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies