El president de FECETC, Josep Roset, va recollir divendres 22, a la Llotja de Lleida el premi ASPID, que concedeix l’associació federada Aspid Lleida, en la categoria d’empresa, concedit a la federació per la seva tasca de foment de la inserció laboral de les persones amb discapacitat i per la sensibilització sobre la inserció entre les empreses. En un acte encapçalat pel president de la Generalitat, Quim Torra, Roset va agrair el premi i va estendre l’agraïment a totes les persones, professionals, voluntaris, membres de junta i presidents que han fet possible els 27 anys de trajectòria de la federació. A més de FECETC, van ser guardonats l’empresa Entrenúvols,  el grup de música Roba Estesa, el monologuista Marc Buxaderas i el professor d’institut Carles Hidalgo.

Més informació clicant AQUÍ

Aquesta pàgina web pot usar cookies per recordar les teves dades d'inici de sessió i recopilar estadístiques per optimitzar la funcionalitat del lloc. Veure política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies