La fira ‘Sí, i Millor, di-Capacitat i Talent’, que ultima els preparatius per obrir les seves portes els dies 13 i 14 de març al Museu Marítim de Barcelona, vol ser un espai de referència per  facilitar la inserció laboral de les persones amb discapacitat i, al mateix temps, ajudar a les empreses de més de 50 treballadors a complir amb l’obligació legal de reservar un 2 per cent de llocs de treball al col·lectiu.

Però és, alhora, una bona ocasió perquè les persones que busquen feina millorin les seves possibilitats de trobar un lloc de treball participant en alguna de les propostes del programa   d’activitats. Amb ell podran aprendre a fer un bon currículum i a fer-lo “per competències”, a fer una bona presentació seguint la fórmula de l’elevator pitch, a superar una entrevista de feina o a treballar en altres camps pels quals ens havíem preparat.

La fira té el suport de l’ajuntament de Barcelona i l’assistència tècnica de Inserta-Grupo ONCE

Abans d’anar a la fira, consulteu el programa a la web www.firasimillor.org, per si ha sofert alguna modificació.

Inscriviu-vos gratis i reserveu la vostra plaça clicant AQUÍ

Aquesta pàgina web pot usar cookies per recordar les teves dades d'inici de sessió i recopilar estadístiques per optimitzar la funcionalitat del lloc. Veure política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies