Els efectes de l’augment del Salari Mínim Interprofessional (SMI) fins a 900 euros en els CET és el tema protagonista del butlletí de gener

D’ell en parlem a l’editorial, en el resum de l’assemblea de dijous 24 i en l’anunci de 100 milions més per als CET fet públic dimarts per la Secretària d’Estat d’Ocupació, Yolanda Valdeolivas. Així mateix, al butlletí trobareu la proposta de l’advocat i assessor laboral de la federació, Francesc Xavier Guardiola, sobre l’aplicació d’aquesta pujada.

D’altra banda, us convidem a reservar el vostre espai a la fira d’ocupació Sí i Millor, Di-Capacitat i Talent, i us recordem altres campanyes en marxa. Tot això, i més, ho podreu llegir clicant  AQUÍ  

Aquesta pàgina web pot usar cookies per recordar les teves dades d'inici de sessió i recopilar estadístiques per optimitzar la funcionalitat del lloc. Veure política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies