La Secretària d’Estat d’Ocupació, Yolanda Valdeolivas, va explicar dimarts 29 que el projecte de Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) per a 2019 contempla una partida de 100 milions d’euros per garantir que “els centres especials de treball no pateixin cap risc” per la pujada del Salari Mínim Interprofessional (SMI), que tindrà un impacte de 83 milions, segons la representant del ministeri de Treball.

Valdeolivas afegí que encara que no s’aprovessin els pressupostos de 2019, el Govern “repartirà” a la Conferència Sectorial d’ocupació d’abril aquesta partida de bonificació als CET. “Cal seguir mantenint  els suports a les persones que tenen especials dificultats d’accedir a l’ocupació”, va dir la Secretària d’Estat en la seva compareixença a la comissió de Treball, Migracions i Seguretat Social del Congrés dels Diputats.

Més informació en aquest ENLLAÇ

Este sitio web utiliza cookies para que mejorar la experiencia del usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la política de cookies y privacidad, haga click el enlace para más información. ACEPTAR

Aviso de cookies