La Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya (FECETC) celebrarà el proper 24 de  gener, a la seva seu de l’Hotel d’Entitats La Pau ( Pere Vergés, 1, 6ª planta, Barcelona) una assemblea extraordinària, en la qual s’abordaran  els següents temes de l’ordre del dia:

1)      Lectura i aprovació, si procedeix, de l’acta anterior.

2)      Situació de l’acord de la mesa de negociació del conveni per als CET de Catalunya.

3)      Estat de la situació de les subvencions  de l’SMI 2018 i impacte de l’increment del 2019.

4)      Situació sobre els contenciosos de FECETC contra la Generalitat de Catalunya.

5)      Precs i preguntes.

L’assemblea començarà a les 10 hores en primera convocatòria, i a les 10:30 en segona i hi poden assistir representants dels Centres Especials de Treball (CET) associats a la federació.  En cas de dubte, poden adreçar-se, com sempre, a fecetc@fecetc.org o bé trucar al telèfon 93 313 48 95

Este sitio web utiliza cookies para que mejorar la experiencia del usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la política de cookies y privacidad, haga click el enlace para más información. ACEPTAR

Aviso de cookies