El Consell de Ministres del 21 de desembre va aprovar l’increment del Salari Mínim Interprofessional (SMI) fins als 900 euros a partir de l’1 de gener del 2019, la qual cosa significa un increment del cost salarial del 22,29 per cent. Coneguda la mesura, inclosa al Real Decreto 1462/2018, de 21 de diciembre, por el que se fija el Salario Mínimo Interprofesional (SMI) para 2019, el departament d’Afers Socials de la Generalitat va demanar al govern espanyol “mesures perquè la pujada del salari mínim interprofessional, que és una bona notícia, no posi en risc els Centres Especials de Treball i els llocs de feina de les persones amb discapacitat que hi treballen”.

Per aquest motiu, i com la resta de sector dels CET, des de la federació acompanyem el departament en la seva petició i alhora demanem  la coresponsabilitat de totes les administracions per poder fer front a aquest augment, que considerem del tot necessari. Demanem, en aquest sentit, el desenvolupament de mesures que aportin recursos.

Podeu accedir al Reial Decret clicant AQUÍ

Aquesta pàgina web pot usar cookies per recordar les teves dades d'inici de sessió i recopilar estadístiques per optimitzar la funcionalitat del lloc. Veure política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies