La taxa d’atur en el col·lectiu de persones amb discapacitat va caure 2,4 punts l’any 2017 i es va situar en el 26,2 per cent, segons el darrer informe de l’Institut Nacional d’Estadística, fet públic el 18 de desembre.

L’informe apunta, així mateix, que aquesta taxa era 9,1 punts superior a la de la població sense discapacitat.

D’altra banda, la taxa d’ocupació de les persones amb discapacitat va ser del 25,9 per cent  (64,4% per a les persones sense discapacitat), amb un augment de 0,8 punts respecte el 2016.

El 89,1 per cent dels ocupats eren assalariats i, d’aquests, el 74,4% tenien contracte indefinit.

Trobareu l’informe complet clicant en aquest ENLLAÇ:

Este sitio web utiliza cookies para que mejorar la experiencia del usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la política de cookies y privacidad, haga click el enlace para más información. ACEPTAR

Aviso de cookies