Totes aquelles empreses que vulguin treballar per a l’ajuntament de Barcelona han de visitar, el proper 20 de novembre, la primera Fira de Contractació Pública, que se celebrarà al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (Plaça de Willy Brandt, 11-14) i que donarà a conèixer  els principals projectes de contractació pública de la ciutat per a l’any que ve. A la Fira, que obrirà les seves portes a les 9 del matí,  hi haurà estands relacionats amb  els Serveis socials i a les persones, amb la gestió i logística d’edificis municipals, l’organització d’esdeveniments i activitats cíviques, la logística i aprovisionaments per als serveis de funcionament intern, les obres públiques i  la gestió de la ciutat i l’espai públic.

A més, s’organitzaran diverses taules rodones, presentació de projectes i un espai en el qual les empreses podran mostrar les seves solucions innovadores als reptes que avui dia té plantejat el consistori.

Més informació a: http://ajuntament.barcelona.cat/fira-contractacio-publica/ca

 

Aquesta pàgina web pot usar cookies per recordar les teves dades d'inici de sessió i recopilar estadístiques per optimitzar la funcionalitat del lloc. Veure política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies