Dilluns 22 d’octubre, la FECETC celebra la jornada Centres Especials de Treball: Gestió del canvi. Tendències. En aquesta jornada aprofondirem sobre el concepte de Centres Especials de Treball (CET) i les seves diferents formes jurídiques. Veurem, a més,  cóm s’aproximen a aquest concepte les diferents entitats representatives del sector a partir de l’experiència i de les seves pròpies iniciatives. Comptarem amb la participació de destacats responsables del nostre sector, els quals intentaran respondre els interrogants que es plantegin i propsaran models i eines per a la gestió del canvi, si s’escau.

Recordeu:

Lloc: Foment del Treball, Via Laietana, 32. Barcelona 08003

Horari: de 9h a 14h

Places limitades. Obligatori inscripció (gratuïta)

Podeu veure el programa i inscriure-us en aquest ENLLAÇ (al final de la página)

Aquesta pàgina web pot usar cookies per recordar les teves dades d'inici de sessió i recopilar estadístiques per optimitzar la funcionalitat del lloc. Veure política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies