Dilluns 22 d’octubre, la FECETC celebra la jornada Centres Especials de Treball: Gestió del canvi. Tendències. En aquesta jornada aprofondirem sobre el concepte de Centres Especials de Treball (CET) i les seves diferents formes jurídiques. Veurem, a més,  cóm s’aproximen a aquest concepte les diferents entitats representatives del sector a partir de l’experiència i de les seves pròpies iniciatives. Comptarem amb la participació de destacats responsables del nostre sector, els quals intentaran respondre els interrogants que es plantegin i propsaran models i eines per a la gestió del canvi, si s’escau.

Recordeu:

Lloc: Foment del Treball, Via Laietana, 32. Barcelona 08003

Horari: de 9h a 14h

Places limitades. Obligatori inscripció (gratuïta)

Podeu veure el programa i inscriure-us en aquest ENLLAÇ (al final de la página)

Este sitio web utiliza cookies para que mejorar la experiencia del usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la política de cookies y privacidad, haga click el enlace para más información. ACEPTAR

Aviso de cookies