Acabem de publicar el butlletí d’agost-setembre 2018, un butlletí molt complet on us anunciem la jornada que celebrarem el proper 22 d’octubre a Foment del Treball. Parlem, així mateix, de l’important acord sobre el conveni col·lectiu a què vam arribar el dia 12 de setembre amb els sindicats, de la nostra participació en les reivindicacions i reunions del COCARMI amb la Generalitat i de l’Acord Intersectorial de Catalunya. La jornada de l’associació ASPID que es farà el 4 d’ octubre, el conveni amb els organitzadors del Business with Social Value i l’aplicació FEACEM Core són altres informacions que podeu trobar en aquest butlletí.

El podeu llegir en aquest ENLLAÇ

 

Aquesta pàgina web pot usar cookies per recordar les teves dades d'inici de sessió i recopilar estadístiques per optimitzar la funcionalitat del lloc. Veure política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies